Advocatenkantoor MALLIEN-BOURRY

"In the middle of difficulty lies opportunity"

Albert Einstein

Als dynamisch advocatenkantoor met een opgebouwde ervaring bieden we zowel aan particulieren als ondernemingen inzicht in de gestelde problematiek met een persoonlijke en doelgerichte aanpak.

De verschillende leden van het kantoor hebben zich doorheen de jaren gespecialiseerd in de diverse takken van het recht zodat wij u in burgerrechtelijke materies kunnen bijstaan met professioneel en vakbekwaam advies. Zo kan u bij het kantoor terecht voor uw juridische vragen en zal u steeds begeleid worden door een specialist terzake.

Wij adviseren, bemiddelen waar nuttig en procederen indien vereist, dit alles steeds in nauw overleg en met respect van uw wensen.

Vaak kan een geschil of juridisch probleem in de kiem gesmoord worden door preventief op te treden, maar ook tijdens een procedure kan overleg de zaak tot een onderhandeld akkoord brengen. Een lid van het kantoor bekwaamde zich als bemiddelaar en staat u graag met raad en daad bij om tot een efficiënte oplossing te komen.

Komt het tot een geschil dan zetten wij onze tanden in uw dossier om uw belangen te verdedigen voor de rechter, zowel in het burgerlijk als administratief recht.

Tevens staan wij tot uw dienst om u te begeleiden bij al uw vragen en problemen waarvoor een legale deskundigheid aangewezen is zoals bijvoorbeeld het opstellen van contracten of algemene voorwaarden, adviseren over specifieke onderwerpen, incasso, corporate housekeeping, aanvragen of betwisten van merknamen, het verblijf van kinderen…

De meertaligheid van de leden van het kantoor zorgt ervoor dat wij u in alle dossiers persoonlijk kunnen bijstaan terwijl u geholpen wordt in uw taal naar keuze. 


    Wat doen wij ?
    Contacteer ons

Facebook