Batibouw op Standaard.biz

Lees het artikel op Standaard.be

De bouw- en woonbeurs Batibouw opent morgen de deuren voor professionele bezoekers. Vanaf zaterdag is het grote publiek aan de beurt.
 
De grootste bouwbeurs van het land is dit jaar al aan zijn 52ste jaargang toe. Een belangrijke nieuwigheid zijn de openings- en sluitingsuren van de beurs op weekdagen. Die werden met een uurtje opgeschoven naar 11 uur en 19u30. Op die manier zouden de ochtend- en avondspits op de Brusselse ring minder last moeten hebben van de massa bezoekers.
 
Opgelet: in het weekend en op de professionele bezoekdagen - nu donderdag en vrijdag - blijven de oude uren gelden, van 10 uur tot 18u30.
 
Volgende week donderdag, 3 maart, organiseert de beurs een nocturne voor het grote publiek. Batibouw blijft dan open tot 23 uur.
 
Ook op Standaard.biz is het de komende tien dagen een beetje Batibouw. In ons online dossier op www.standaard.biz/batibouw kunt u niet alleen de laatste nieuwtjes en verslagen over de bouwbeurs volgen. We brengen ook een redactionele reeks rond energiezuinig bouwen en renoveren, één van de centrale thema’s op Batibouw dit jaar.
 
In het dossier hebben we ook praktische informatie en rekenmodules gebundeld. U kunt er bijvoorbeeld terecht om een goedkopere energieleverancier te zoeken, om na te gaan wat de woningprijzen in uw buurt zijn en hoe hoog de rente op hypotheekleningen is, en om thematische artikels over wonen op De Standaard Online op te zoeken.
 
Hebt u vragen over financiële en/of juridische aspecten van bouwen of wonen? Dan kunt u deelnemen aan onze live chat op dinsdag 1 maart om 12 uur. Vier specialisten - John Romain van Immotheker, Matthieu Verwilghen van Century21, advocaat Joachim Bourry en Luc Coppens van De Standaard - zullen er uw vragen online beantwoorden.
 
Voor een blik achter de schermen van de bouwbeurs tenslotte is er onze CEO Blog, waar beursorganisator Geert Maes vanaf deze week verslag uitbrengt van zijn doen en laten.

23/02/2011